"Terwijl de gemeente Eemnes luxe bungalows beschikbaar stelt voor asielzoekers, worden hardwerkende Nederlanders uit hun appartement gezet door dezelfde gemeente.
DRAMA! HARDWERKENDE NEDERLANDERS WORDEN IN EEMNES DOOR HUURLINGEN VAN EEN CRIMINELE ORGANISATIE UIT HUN WONING GEZET!
"Terwijl de gemeente Eemnes luxe bungalows beschikbaar stelt voor asielzoekers, worden hardwerkende Nederlanders uit hun appartement gezet door dezelfde gemeente.
Jordy en Dean, die uit hun woning werden gezet, wonen nu in hun auto/caravan terwijl de gemeente bungalows toewijst aan asielzoekers. ON!-verslaggever Jonathan ging met ze mee naar het gemeentehuis waar niemand ze te woord wilde staan.
Het is een grote schande!
Wie is wethouder Mirjam Havinga-de Jong van de gemeente Eemnes?
![Bron foto: https://www.eemnes.nl/Bestuur_en_organisatie/Burgemeester_en_wethouders/College_van_burgemeester_en_wethouders/Wethouder_Mirjam_Havinga_de_Jong](https://583813c956.clvaw-cdnwnd.com/064ffd60a72d1f92f0c25d05e0e7f121/200023865-b0fe3b0fe5/Wethouder%20Mirjam%20Havinga-de%20Jong.jpeg?ph=583813c956)
![](https://583813c956.clvaw-cdnwnd.com/064ffd60a72d1f92f0c25d05e0e7f121/200023867-275d4275d5/Wethouder%20Mirjam%20Havinga-de%20Jong%201.jpeg?ph=583813c956)
Wethouder Mirjam Havinga-de Jong is werkzaam in het onderwijs en sinds 2018 raadslid voor het CDA.
Mirjam: "Ik ben zeer betrokken bij de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Niet alleen vanuit mijn werk in het basisonderwijs maar ook omdat ik zelf opgroeiende kinderen heb. Ik ben een warm pleitbezorger voor intensivering van de samenwerking tussen basisscholen onderling en met andere stakeholders. Juist om ook kinderen in moeilijkere situaties passende ondersteuning te kunnen bieden."
Contact: M.Havinga@eemnes.nl
Bron foto en tekst: https://www.cda.nl/utrecht/eemnes/mensen/mirjam-havinga/
Stichting Steuncomité Eemnes-Oekraïne
![Het bestuur net na de officiële ondertekening van de stichtingsakte op 9 maart 2022 in Notariskantoor Eemnes. Zittend: Marga Hilhorst. Staand (v.l.nr.): Liesbeth Lemckert, Ruud van ’t Pad Bosch, Mirjam Havinga, Jaap Groeneveld, Bas Roorda en Bas Pouw.](https://583813c956.clvaw-cdnwnd.com/064ffd60a72d1f92f0c25d05e0e7f121/200023869-e574fe5752/Stichting%20Steuncomit%C3%A9%20Eemnes-Oekra%C3%AFne.jpeg?ph=583813c956)
Omdat na de gemeenteraadsverkiezingen 2022 en de coalitievorming mw. M. (Mirjam) Havinga-de Jong (1979) wethouder van de Gemeente Eemnes is geworden, kon zij niet aanblijven als bestuurslid om de schijn van belangenverstrengeling te vermijden. Zij is om die reden met ingang van 12 mei 2022 afgetreden, de dag na haar mededeling in de bestuursvergadering. Het bestuur dankt haar voor haar inzet en wenst haar veel succes in haar nieuwe rol. Het bestuur gaat op zoek naar een geschikte opvolger. Die is met ingang van 20 september gevonden in mw. B.B. Belinda Huiden-Lammers.
Bestuurssamenstelling vanaf 10 januari 2024
Mw. N.E. (Liesbeth) Lemckert (1946), voorzitter
Liesbeth groeide op in Den Haag en zij werkte als verpleegkundige onder andere in de Filippijnen, waarna zij werkzaam was in managementfuncties in de thuiszorg in Suriname en Nederland. Ze vervulde sinds 1982 diverse functies binnen de Protestantse Gemeente Laren-Eemnes. Is lid van de werkgroep Taalcafé, onderdeel van de Stichting Goede Buren Eemnes, ontstaan uit de opvang van Syrische vluchtelingen. Van 2011 tot en met 2021 was zij voorzitter van de Historische Kring Eemnes. Vanaf 19 oktober 2022 heeft zij de functie van voorzitter van onze stichting overgenomen van Marga Hilhorst.
R.L.L. (Ruud) van 't Pad Bosch (1955), vicevoorzitter
Ruud was werkzaam als optometrist in verschillende ziekenhuizen en een internationaal opererende firma. Gedurende 20 jaar bezocht daarvoor veel landen, waaronder Rusland en Oekraïne. In zijn vorige woonplaats Hillegom was hij bijna vijf jaar voorzitter van de R.K. Parochiële Caritas Instelling (PCI). Omzien naar je naaste is hierbij leidraad. Omdat zijn vrouw, Toontje de Bekker, graag weer in haar geliefde Eemnes wilde gaan wonen, zijn zij hierheen verhuisd. Ruud is hij nu secretaris van de PCI van de H.H. Martha en Maria parochie, waar de H. Nicolaaskerk in Eemnes deel van uitmaakt. Per 21 januari 2023 is hij benoemd tot vicevoorzitter.
J.J. (Jaap) Groeneveld (1947), secretaris
Jaap woont sinds 1971 in Eemnes en hij werkte tot begin 2003 in de telecommunicatie-industrie in Hilversum en Huizen. Sindsdien is hij actief geweest als bestuurslid en redactielid van de Stichting Tussen Vecht en Eem (2003-2010), secretaris van de Historische Kring Eemnes (2009-2020) en historisch onderzoeker/auteur. Daarnaast organiseerde hij tot 2022 de Lente- en Herfstschoonmaak. Samen met Marga Hilhorst is hij initiatiefnemer tot de oprichting van onze stichting.
B.O. (Bas) Pouw (1975), penningmeester
Bas is een geboren en getogen Eemnesser. Hij werkt als salesmanager bij een houtimportbedrijf in Eemnes. Sinds 2010 is hij raadslid voor Dorpsbelang in Eemnes. Het gevoel van noodzaak om iets te doen voor de vluchtelingen motiveert Bas: "Het minste wat wij kunnen doen is om de vrouwen en kinderen uit Oekraïne hier een warme plek te bieden, dat zijn wij verplicht naar hun mannen en vaders die de strijd voeren tegen het Russisch geweld."
B.B. (Belinda) Huiden-Lammers (1966)
Met ingang van 20 september 2022 is Belinda opgenomen in het bestuur als coördinator van en contact met de zogenaamde 'buddies', de vrijwilligers die contacten onderhouden met de vluchtelingen en hen met raad en daad behulpzaam zijn. Zelf werkt zij als zodanig mee en zij heeft in verband met zogenaamde 'statushouders' in Eemnes al veel ervaring opgedaan. Voorts is zij actief in de R.K. Parochie.
Beloningsbeleid
De bestuurders ontvangen geen beloning. Gemaakte onkosten worden vergoed. De activiteiten van de Stichting Steuncomité Eemnes-Oekraïne worden gerund door onbetaalde vrijwilligers. Gemaakte onkosten kunnen worden vergoed.
Mutaties vanaf de oprichting
Omdat na de gemeenteraadsverkiezingen 2022 en de coalitievorming mw. M. (Mirjam) Havinga-de Jong (1979) wethouder van de Gemeente Eemnes is geworden, kon zij niet aanblijven als bestuurslid om de schijn van belangenverstrengeling te vermijden. Zij is om die reden met ingang van 12 mei 2022 afgetreden, de dag na haar mededeling in de bestuursvergadering. Het bestuur dankt haar voor haar inzet en wenst haar veel succes in haar nieuwe rol. Het bestuur gaat op zoek naar een geschikte opvolger. Die is met ingang van 20 september gevonden in mw. B.B. Belinda Huiden-Lammers.
Wegens een veelheid aan rollen in de Eemnesser samenleving heeft mw. M.M. (Marga) Hilhorst-Loerakker (1951) haar bestuursfuncties in onze stichting met ingang van 19 oktober 2022 neergelegd. Het bestuur is haar zeer erkentelijk voor het grote enthousiasme en betrokkenheid waarmee ze als mede-initiatiefnemer van de de Stichting Steuncomité Eemnes-Oekraïne in maart 2022 van start is gegaan en onder chaotische omstandigheden leiding heeft gegeven aan de activiteiten die voor iedereen nieuw waren. Het bestuur wenst haar veel succes in haar andere rollen.
Wegens een persoonlijke prioriteitsstelling heeft dhr. B.J. (Bas) Roorda (1958) besloten zijn functie als penningmeester neer te leggen en als bestuurslid af te treden. Het bestuur bedankt hem voor zijn professionele werkwijze en ondersteuning. Hij heeft per 10 januari 2024 zijn functie overgedragen aan het bestuurslid dhr. B.O. (Bas) Pouw.
Bron: https://steuncomite-eemnes.nl/bestuur/ (Update pagina: 11-01-2024)
Wie is M. (Mirjam) Havinga-de Jong?
Mevrouw M. (Mirjam) Havinga-de Jong is 2 mei 2022 beëdigd als wethouder en is 3e locoburgemeester.
Portefeuille
- Sociaal Domein
- Maatschappelijke Ontwikkeling
- Sociale wijkteams
- Sociale Zaken HBEL
- Volksgezondheid/GGD
- Jeugdgezondheidszorg
- Jeugdzorg
- Bibliotheek
- Dierenbescherming/opvang
- Huis van Eemnes
- Inclusie
- Kunst en Cultuur
- Monumenten
- Onderwijs – Kinderopvang - VVE
- Volkshuisvesting (zorgcomponent, urgenties, statushouders)
- Welzijn
- Werk en inkomen en participatie
- Asiel
- Verenigingsleven
Nevenfuncties uit hoofde van functie
- Aandeelhoudersvergadering Zuidpolder
- GGDrU
- HBEL
- Lid Algemeen Bestuur Regio Gooi & Vechtstreek
- Lid Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur Tomin Groep
- Voorzitter Portefeuillehoudersoverleg Werk en Participatie regio Gooi en Vechtstreek
Contact
Maak een afspraak via het bestuurssecretariaat:
- Telefoon: 035 751 33 30
- E-mail: bestuurssecretariaat@eemnes.nl
Gemeentehuis Eemnes, Zuidersingel 1, 3755 AZ Eemnes
"Terwijl de gemeente Eemnes luxe bungalows beschikbaar stelt voor asielzoekers, worden hardwerkende Nederlanders uit hun appartement gezet door dezelfde gemeente.
ON!-Verslaggever Jonathan Krispijn is erbij als ze worden afgevoerd door de politie."
Bron: Ongehoord Nederland.
Waarom is dit tot heden mogelijk?
Waarom is dit tot heden mogelijk?
Dit soort praktijken zijn in Nederland mogelijk geworden doordat de bevolking tot op het bot is verdeeld en omdat mensen zich verhuren als huurlingen om opdrachten voor de criminele organisatie uit te voeren. We houden dit in stand door de vele verdienmodellen en doordat men de belastingdienst blijft spekken. Zodra men dit massaal gaat inzien gaat het roer pas om in Nederland en wanneer het criminele bedrijf "The Kingdom of the Netherlands" geen geld meer heeft om de huurlingen te betalen.
De (r)overheid is een zinkend schip zonder kapitein, roer en anker aan boord!
Wordt ook lid van de groep "BSN (BV) welke banken beheren jouw BSN" en informeer jezelf met de onderstaande artikelen en informatie.
Klik op de onderstaande link om lid te worden van het Telegram kanaal.
BSN (BV) welke banken beheren jouw BSN: https://t.me/+JKRoN3J0Y3gzNTE0
ANBI
Alles is een ANBI ook het gemeentehuis K.v.K. UBO REGISTRATIE de belanghebbende / begunstigden van inschrijving kind om handel met geboorteakten & BV BSN BEHEER VOORZIENING de aandelen van de leenrechten / obligaties van de levende / soevereine mens.
⬇️
Art.1:326 BW. 1. Kinderen die onder voogdij staan van †natuurlijke personen†.
https://www.rechtspraak.nl/SiteCollectionDocuments/cbm/verklaring-nalatenschap-minderjarigen.pdf
Vermogenschade art. 6:96 lid 6 BW bepaalt dat de vergoeding volgens de nadere regels kan indien de schuldenaar een †natuurlijk persoon is†
Alles onder het EVRM is handel drijven met persoonsgegevens mijn ERFRECHTEN art. 6 AVG onder c en e MACHTSPOSITIE van †natuurlijke personen† onder zeerecht / Duitse regime / Code Civil.
Ik citeer ; wethouders SOEVEREIN & RECHTHEBBENDE handelen letterlijk op zeerecht.
Politiek vind ik een prachtige en uitdagende bezigheid. Geïnspireerd op de basis, Gods Woord, ( In naam van Hare Majesteit Wilhelmina en bij de gratie Gods (De enige legitimatie van het koningschap volgens de godssoevereiniteit is de gratie Gods Besluit Woo-verzoek over het bewijs van 'gratie Gods' ( https://open.overheid.nl/repository/ronl-1e3948c1f374da437e764cae6d02cca504949689/1/pdf/Besluit%20Woo-verzoek%20over%20gratie%20Gods.pdf) (PDF | 2 pagina's | 276 kB) Ik kan uw verzoek niet inwilligen.) richting geven aan het reilen en zeilen in de gemeente is een belangrijke en veelomvattende opdracht. Deze basis is erg belangrijk, want een gemeentebestuur zonder Bijbel is als een SCHIP zonder roer.
HANDHAVING = letterlijk zeerecht EN UITGESCHREVEN HANDELSREGISTER VOOR HANDEL MET BV BSN BEHEER VOORZIENING.
⬇️
De politie is BELAST met maritiem recht - zeerecht / Duitse regime / code civil . >>> ik wil jouw ( jij bent de rechthebbende) BV BEHEER VOORZIENING waar de politie de belanghebbende / begunstigde van wil zijn.
⬇️
maxius.nl > wetboek-van-strafrecht > arti...
Art. (https://www.google.com/url?q=https://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel233&sa=U&ved=2ahUKEwjhnprngLmKAxWR7AIHHXxGLIoQFnoECA4QAg&usg=AOvVaw1kHLruhycmS31Ku_gyFJNZ) 233 Sr - Artikel 233 Wetboek van Strafrecht - Artikel 233 [Vervallen per 28-07-1925] de biometrische ( fysieke ) gegevens, zeerecht 1924.
⬇️
https://www.rvig.nl/burgerservicenummer
Dit betekent dat er geen persoonlijke informatie, bijvoorbeeld iemands geboortedatum, in het BSN verwerkt is. Een persoon is daarom niet te herkennen aan een BSN.
⬇️
www.gov.uk
⬇️
De rechtbanken / scheepsbanken bovenaan.
https://embassy.nl/embassy-list
⬇️
Een parket is het kantoor van het Openbaar Ministerie in de hoofdplaats van een rechtbank (arrondissementsparket) of van een gerechtshof (ressortsparket). Op de arrondissementsparketten werken de officieren van justitie en ondersteunend personeel onder leiding van een hoofdofficier van justitie.
Parket | Begrip - De Rechtspraakwww.rechtspraak.nl > Paginas > parket (https://www.google.com/url?q=https://www.rechtspraak.nl/juridische-begrippen/Paginas/parket.aspx&sa=U&ved=2ahUKEwiSvYnN-KmLAxWc_7sIHX10NmUQFnoECAkQAw&usg=AOvVaw0CgQQiA2U-YfJ5IDjU1vGw)
⬇️
Openbaar Ministerie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder De vennootschap Vereniging PERSONEELSVERENIGING "OMega"
Wilhelminaplein 100, 3072 AK Rotterdam
KvK: 24344763
Donatienummer RSIN: 812092685
BTW-nummer: NL812092685
De vennootschap Vereniging PERSONEELSVERENIGING "OMega" Classificatie van bedrijven: Sociale clubs
Standaard bedrijfsindeling: Gezelligheidsverenigingen
PERSONEELSVERENIGING "OMega" richt zich op Gezelligheidsverenigingen.
De Vereniging beschrijft zijn activiteiten als: Creëren van samenhang en samenbinding binnen de parketorganisatie.
⬇️
ANBI goede doelen vereniging "De Politie" is de grootste publiek gefinancierde organisatie van Nederland met een omzet van €6,3
miljard en ca. 66.000 fte in dienst.
ANBI Politie Nederland
KvK: 57096317
RSIN Donatie nr: 852436671
Bron bericht: https://t.me/+JKRoN3J0Y3gzNTE0
Informeer jezelf met de onderstaande informatie over de uitgeschakelde ARBEIDSOMSTANDIGHEDENWET.
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (volledige tekst)
De leden van de Verenigde Naties hebben de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) in 1948 aangenomen, zonder tegenstemmen, maar met acht onthoudingen.
De UVRM in het kort
- Iedereen wordt vrij en met gelijke rechten geboren.
- De mensenrechten gelden voor wie je bent, waar je bent.
- Je hebt recht op leven, vrijheid en veiligheid.
- Slavernij is verboden.
- Martelen is verboden.
- Je hebt het recht op erkenning voor de wet.
- De wet is voor iedereen gelijk.
- Als je onrecht is aangedaan, moet je rechtsbescherming krijgen.
- Je mag niet zomaar worden opgesloten, of het land uitgezet.
- Je hebt recht op een eerlijke en openbare rechtszaak met een onafhankelijke rechter.
- Je bent onschuldig tot het tegendeel is bewezen.
- Je hebt recht op privacy en op bescherming van je goede naam.
- Je mag je vrij verplaatsen in je eigen land. Je mag ieder land (ook je eigen) verlaten.
- Als je mensenrechten bedreigd worden, mag je in een ander land asiel aanvragen.
- Je hebt recht op een nationaliteit.
- Je mag trouwen met wie je wilt en een gezin stichten.
- Je hebt recht op bezit en dat mag niemand zomaar van je afnemen.
- Je mag je eigen godsdienst of overtuiging kiezen en daarnaar leven.
- Je mag uitkomen voor je mening en je mag overal informatie vandaan halen.
- Je mag een vereniging oprichten en niemand mag je dwingen ergens lid van te worden.
- Iedereen mag meedoen aan verkiezingen en zich verkiesbaar stellen.
- Je hebt recht op maatschappelijke zekerheid.
- Je hebt recht op werk naar keuze, met een eerlijk loon. Vakbonden zijn vrij.
- Je hebt recht op rust, vrije tijd en betaalde vakantie.
- Je hebt recht op voldoende inkomen, zo nodig moet de staat voor je zorgen.
- Je hebt recht op onderwijs.
- Je hebt recht om te genieten van kunst en cultuur. Cultuur moet worden beschermd.
- Alle regeringen moeten ervoor zorgen dat de mensenrechten worden nageleefd.
- De wetten en de democratie moeten de mensenrechten beschermen.
- Niets van het bovenstaande mag misbruikt worden om de mensenrechten teniet te doen.
Samenvatting: https://www.amnesty.nl/encyclopedie/universele-verklaring-van-de-rechten-van-de-mens-uvrm-korte-versie
Lees hier de volledige tekst van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM), en hier over de achtergrond en geschiedenis.
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens volgens Wikipedia
De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) is een verklaring die op 10 december 1948 is aangenomen door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (A/RES/217) om de Rechten van de mens (basisrechten/grondrechten) te omschrijven. De UVRM is tot op heden van grote betekenis als algemene morele en juridische standaard, als vaak gebruikte bron voor een nieuw internationaal verdrag of een nationale grondwet en als basis van het werk van mensenrechtenactivisten en -organisaties.
Het eerste mensenrechtenverdrag was het Engelse Magna Carta (Groot Handvest), dat dateert uit 1215. Het bevatte bepalingen zoals: 'De kerk moet vrij zijn en haar rechten mogen niet worden geschonden ... Het is iedereen toegestaan ons koninkrijk te verlaten en er weer terug te keren ... Geen vrije burger mag worden gearresteerd of gevangengezet tenzij na een veroordeling door de rechters volgens de wetten van het land ... Als rechters en gerechtsdienaren zullen alleen diegenen worden aangesteld die de wetten van het koninkrijk kennen en die er oprecht naar streven die na te leven ...'
Op 26 juli 1581 werd het Plakkaat van Verlatinghe getekend in Den Haag. Het stelt dat 'een vorst is door God aangesteld om heerser over zijn volk te zijn, het tegen onderdrukking en geweld te verdedigen als een herder zijn schapen ... en wanneer hij zich niet zo gedraagt maar hen onderdrukt dan is hij niet langer een vorst maar een tiran en dan mogen zij wettig overgaan tot de keuze van een andere vorst.'
Het Plakkaat van Verlatinghe diende Thomas Jefferson tot inspiratie voor de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring van 1776, waarin veel rechten van (vrije) burgers werden vastgelegd.
De Amerikaanse verklaring was een voorbeeld voor de Verklaring van de Rechten van de Mens en de Burger (1789) van de Franse Revolutie. De Franse verklaring somde, vanuit het idee van de zelfbeschikking van het volk en het individu, een lange reeks rechten op. Ze stelde dat mensen vrij en gelijk in rechten zijn geboren. Ze verbood gevangenschap zonder proces. Ze bracht rechten zoals die op godsdienstuitoefening, bezit en controle op de rechtvaardigheid van belastingen. Ze stelde dat burgers vrijelijk mochten spreken, schrijven en hun ideeën in druk mochten laten verschijnen, zolang dat althans geen inbreuk was op de wet.
De Britse schrijver Herbert George Wells, toentertijd waarschijnlijk de meest gelezen auteur ter wereld, schreef in oktober 1939, toen hij 73 jaar was, een ingezonden brief aan het dagblad The Times. Daarin stelde hij voor een nieuwe verklaring van de rechten van de mens op te stellen. Het voorstel legde hij dat jaar persoonlijk voor aan de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt. Roosevelt ontvouwde in januari 1941 de 'Vier Vrijheden': vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst, vrijwaring van gebrek en vrijwaring van vrees. Later is een prijs hiernaar vernoemd: de Four Freedoms Award.
De ontzetting over de Holocaust was echter doorslaggevend in de formuleringen voor en debatten over de UVRM (Morsink, 1999). Artikelen zoals over recht op huwelijk, recht op werk en beroep, recht op vrije keuze van onderwijs voor kinderen en geloofsvrijheid, zijn direct terug te voeren op bescherming tegen het soort discriminerende maatregelen dat de nazi's namen tegen Joden.
Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Universele_Verklaring_van_de_Rechten_van_de_Mens
BOODSCHAP VOOR DE HELE WERELD 🌿
Vraag 1) Wie is God? Vraag 2) Wie zijn de machthebbers achter de schermen?
Ontdek het zelf door het onderstaande artikel aandachtig door te lezen.
ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN
Brief uit 1933 gevonden in muur van Gents hotel: "Hitler is de man van den dag in Duitschland, de wereld springt op krukken" is daarmee degene die met de hulp van Trump en Poetin de Aardse Wereld redt van de totale vernietiging.